Nieuws

Kleine Okke houdt van snijbiet

Kleine Okke houdt van snijbiet Bekijk een grotere versie van deze afbeelding 5 reacties

Van Manja kreeg ik een email met als onderwerp: Kleine Okke houdt van Snijbiet. Dat is wel heel toevallig, een 2e Okke die van snijbiet houdt. Wie heet er nu Okke…persoonlijk ken ik geen andere Okke. Nog leuker is het dat deze Okke gewoon eet wat de pot schaft. Een typisch geval van Jong geleerd oud gedaan hoop ik. Bedankt Manja voor de foto van deze knappe vent en het leuke verhaal over snijbiet. Ik hoop dat deze Okke ook als hij groot is nog steeds van snijbiet houdt. Met zo’n moeder komt dat wel goed! (meer…)

Gratis snijbietzaad op Tuin in de War 2011

Paarse snijbiet Bekijk een grotere versie van deze afbeelding 24 reacties

Vlak voor het begin van de lente een tuinbeurs organiseren? Je moet het maar durven! De dames van De Groene Vinger durven in ieder geval. De liefhebbers van brave tuinbeurzen zijn gewaarschuwd! Je kunt hier alles leren over guerilla gardening, wormen kweken en stadslandbouw. Er zijn diverse tuingekken en leuke lezingen. Ik ben er natuurlijk ook bij om de snijbiet te promoten. De eerste 50 bezoekers krijgen snijbietzaad in alle kleuren van de regenboog. Kom dus op tijd! (meer…)

Het meisje met de snijbiet

Het meisje met de snijbiet Bekijk een grotere versie van deze afbeelding Nog geen reacties

Op internet wemelt het van de foto’s over rariteiten. Meestal gaan die over technische snufjes, rare grappen, allerhande bloopers of zaken die ik niet op mijn website zou durven melden.
Dan is het dubbel zo leuk als je zo’n rariteit ziet over snijbiet! Inderdaad niet de ‘hotste’ groente ter wereld. Ik moest er dan ook erg hard om lachen toen ik deze foto vond op de site van dichter Dennis Gaens. (meer…)

Over deze site

Snijbiet.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Snijbiet.nl alles over het doel van deze site.